Tømrerarbejde

Tømrerarbejde

Vores tømrerafdeling med faglærte tømrere og snedkere kan bygge dig et nyt hus med spær, tag, lofter, vinduer, døre og indvendigt inventar. Vi kan også hjælpe dig med fundament og kloaker, hvis du er helt på bar bund.

Også ved renoveringsopgaver er det en fordel at få tømrerarbejde udført af Børge Jacobsen & Søn A/S, fordi vi råder over mange kompetencer i samme hus og kan tilbyde at koordinere andre faggrupper. Hvis du skal have skiftet vinduer eller tag, kan vores tømrere fx trække på en murer eller en isolatør for at opnå det optimale resultat.

 

Nyt tag, nye vinduer eller nyt køkken?

Nyt tag kan vi udføre med eternit, Decra, tegl- eller betontagsten, og vi kan naturligvis også montere tagrender i den kvalitet, du ønsker.

Et nyt køkken kræver måske, at der skal flyttes vægge, renoveres gulve og lofter. Det klarer vi, ligesom vi monterer køkkener i alle de kendte fabrikater.

Ønsker du at skifte vinduer, kan vores glarmestre montere nye DVC-godkendte vinduer med alt, hvad det indebærer af finish: Fugning udvendig og perfekt afslutning inde med lysninger og vinduesplader. Vi forhandler vinduer i flere fabrikater. Fx er vi VELFAC VinduesMester®

 

Forsikringsskader

Er huset blevet skadet som følge af vand, indbrud, brand eller storm, kan vi udbedre skaden håndværksmæssigt rigtigt. Vi sørger for, at koordinere omfanget af reparationen med taksator og dit forsikringsselskab.

Uanset hvilken tømreropgave du står overfor er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller en løs snak.

 

 

Murearbejde

Murerarbejde både ude og inde Hos Børge Jakobsen og Søn har vi stor erfaring med

Isolatør

Isolering giver bedre varmeøkonomi, bedre indeklima og sparer CO² Undersøgelser viser, at efterisolering tjener sig

Lavet af Mathias Jørgensen